Tannlege sentralt i OsloFinn oss her
Sentralt i Oslo SentrumØvre Slottsgate 18-20
0157 Oslo
Veibeskrivelse finner du herKart på Google Maps
Enkelt å kontakte ossAkutt tlf: 40 54 40 57
Tlf: 22 42 04 16
E-post: oslo@orbdent.comÅpningstiderMan til tors 08 – 20
Fredager 08 – 18
Online timebestillingBestill dine timer direkte i vår online timebooking på under 10 sekunder!
Finn ledige timer her
Populære søk...............
Tannbleking inkl. undersøkelse (KAMPANJE)
Tannbleking inkl. undersøkelse (KAMPANJE)
90 min
kr4.500 (kr 5.100)
Komplett undersøkelse Basis
Komplett undersøkelse Basis
50 min
kr820 (kr 1.090)
Akutt undersøkelse
Akutt undersøkelse
ca 40 min
kr 790
Tannspa – Rent & pent smil
Tannspa – Rent & pent smil
40 min
kr990 (kr 1.089)

Å finne deg en dyktig og fast tannlege kan faktisk være en av de viktigste beslutningene i livet ditt.

Å finne en tannlege som gjør en grundig jobb er viktigere enn å shoppe tannklinikk etter en prisliste. Prislister kan ikke uten videre sammenlignes, en annen ting er at det er langt viktigere ting en pasient bør være opptatt av enn tilsynelatende prisforskjeller.

Vet om et hull må fikses eller om det kan vente

Forutsatt av at kompetansebredde og grundighet er ivaretatt, vil den største fordelen alltid være at din faste tannlege kjenner din helsehistorikk og forstår hva som skjer i din munn- og generelle helse ut ifra din livsstil.

En tannlege som kjenner deg, vil forstå om et hull må repareres eller om man kan avvente. En tannlege som kjenner deg forstår hvorfor det eventuelt oppstår problemer, hvordan de best bør behandles, samt er den med best forutsetning for å veilede deg til, i realiteten, færre tannlegebesøk og lavere kostnader.

Spar penger og tannhelseproblemer på samme tid

En spart hundrelapp eller tre kan synes som et kupp når man bestiller den rimeligste undersøkelsen i byen. Dessverre er ikke verden helt slik, for det sier seg selv at lav pris også kan resultere i redusert kvalitet på tjenesten eller at du får mindre for pengene. Og hva risikerer du da? Du risikerer å spare noen hundrelapper som senere vil koste deg tusenlapper.

Det sier seg selv at en tannlege ikke kan ta seg tid til å gå i dybden med pasientenes helsehistorikk når man knapt tjener penger på undersøkelsen. Orbdent er faktisk den eneste i landet som gir pasientene valgfrihet innen undersøkelser, der vårt premium-tilbud er helt i særklasse (se nederst på siden.)

Det viktigste når man søker etter en ny tannlege, er faktisk å finne en klinikk som har all den nødvendige kompetansen for å kunne behandle ulike problemstillinger, alt fra enkle til avanserte og kompliserte tannbehandlinger. Du vil sikkert behandles av en som har lang erfaring eller som har tilgang til dette på samme klinikk.

Grundighet er isolert sett kanskje den viktigste egenskapen en tannlege kan ha. Den gjenspeiler nemlig vilje og ønske om å sikre at enhver pasient som forlater behandlingsrommet gjør det i visshet om at alle munnhelseforhold er nøye vurdert.

Våre tannleger ser etter mye mer enn hull

Mange pasienter forbinder tannlegeundersøkelser først og frem med en sjekk etter hull. I virkeligheten ser en profesjonell tannlege etter langt flere mulige problemer. De fleste er ikke klar over hvor mange ulike sykdommer som manifesterer seg med symptomer i munnen. Kreft er bare et enkelt eksempel. Å få en sykdomsdiagnose tidligst mulig gir også de beste prognosene for total rekonvalesens.

Å falle for fristelsen med å velge den billigste undersøkelsen i markedet er derfor også en risikosport, dersom ikke grundighet og erfaring er en del av det valget man gjør. Det er faktisk ganske mange som har denne strategien.

Våre pasienter velger oss fordi vi har en fornuftig pris, men først og fremst fordi vi har høy kompetanse på vårt fag som omfatter langt mer enn tannhelse. Vi har spesialkompetanse som kan ivareta både munn- og generell helse, inkludert kostholds- og livsstilsrådgiving. Hos oss kan du få livsstilsendrende råd og veiledning, noe som kan føre til både lavere tannlegekostnader, økt livskvalitet og høyere levealder.

Velg en undersøkelse som passer dine behov

Som eneste klinikk i Norge tilbyr Orbdent ulike undersøkelser slik at pasientene kan velge den som passer best med behovet. Vi er også den eneste klinikken i Norge som tilbyr en Premium undersøkelse som for flere pasienter oppleves som livsstilsendrende.

Komplett undersøkelse Basis
Komplett undersøkelse Basis
50 min
kr820 (kr 1.090)

Komplett undersøkelse Basis inkluderer:

  • Undersøkelse av munn, tenner, kjeve og tyggemuskler, bitt og slimhinner.
  • Inntil 4 tannrøntgen
  • Enkel fjerning av tannstein, puss og polering ved behov
  • Kostnadsoverslag*

* For evt videre behandlingsbehov.

Vi finner den beste løsningen for deg. Unn deg en behagelig opplevelse hos erfarne tannleger og spesialister i Oslo sentrum.

Orbdent er en del av et konsern med flere klinikker

Orbdent Oslo er en del av Orbdent AS som eier flere klinikker i Oslo. Blant våre klinikker finner du flaggskipet Oslo Tannlegesenter og den populære Torshov Tannlegesenter.

Forfatter

Publisert
Unntaksfeil i serverscript. Vennligst last inn siden på nytt!
Du har ingen internettforbindelse. Logg deg inn på nett og last inn siden på nytt!
Et unntaksfeil har intruffet. Vennligst last inn siden på nytt!