?> Tannlegevakt Oslo Sentrum | Raskt og skånsomt
Tannlege sentralt i OsloFinn oss her
Sentralt i Oslo SentrumØvre Slottsgate 18-20
0157 Oslo
Veibeskrivelse finner du herKart på Google Maps
Enkelt å kontakte ossAkutt tlf: 40 54 40 57
Tlf: 22 42 04 16
E-post: oslo@orbdent.com
Online timebestillingBestill dine timer direkte i vår online timebooking på under 10 sekunder!
Finn ledige timer her
Populære søk...............
Premium undersøkelse
Premium undersøkelse
Inntil 70 min
kr 1.780
Undersøkelse fresh
Undersøkelse fresh
Inntil 50 min
kr 1.340
Enkel undersøkelse
Enkel undersøkelse
Inntil 30 min
kr 890
Akutt undersøkelse
Akutt undersøkelse
ca 40 min
kr 730

Tannlegevakt Oslo – akutt hjelp i dag

Vår tannlegevakt i Oslo er en tjeneste for både faste og nye pasienter med behov for akutthjelp på dagtid. Bruk av vår tannlegevakt kan også skje på kveld og i helger etter avtale.

Tannverk eller akutte skader kan komme plutselig og må som regel behandles raskt. Det er viktig å komme fort til tannlegen og få utredet problemet/skaden og få riktig behandling. Akutt behandling gjør deg smertefri. Ring oss nå 22 42 04 16 for rask behandling.

Ulike typer av akutte problemer

Det finnes mange ulike typer problemstillinger som tannlegevakten kan hjelpe deg med. Vi vet at tannverk kan være noe av det mest smertefulle du kan oppleve. Det er pulserende, intense, ofte dunkende smerter. De kan stilnes litt med smertestillende tabletter, evt. kaldt vann mot tannen. Iblant kan det være vanskelig for pasienten å si akkurat hvor smerten kommer fra. Tannpine er iblant en følelse som brer seg over større område, eller beveger seg.

Smerten kan komme fra mistet fylling, tannskade, tannbyll, tannkjøttbetennelse, eller løs tann blant annet. Da det finnes mange ulike typer akutte problemer, er det viktig å få utredet problemet først. Vi må diagnostisere årsaken til problemet med undersøkelse og røntgenbilder. Deretter går vi igjennom evt. ulike behandlingsalternativ og gjør deg smertefri så fort som mulig. 

Man med tannverk trenger tannlegevakt.

Tannverk kommer ofte plutselig og intenst.

Mistet tann og biter av tann må oppbevares fuktig

Dersom du har slått ut en tann eller biter av en tann, er det viktig at tannen/bitene renses for synlig smuss. Det er viktig ikke ta eller gni på tannroten, da det kan skade den. Tannen/bitene skal oppbevares fuktig, i munnen eller i et glass med melk. Les mer om mistet tann her.

Forebygge akutte problemer

Vi hjelper deg gjerne hvis du har akutte problemer og trenger tannlegevakt. Av erfaring vet vi at det beste er hvis du ikke trenger tannlegevakt på nytt. Derfor tar vi oss tid å forklare deg hvorfor det har blitt som det har blitt og hva konsekvensene kan være.

Vi legger størst vekt på forebyggende behandling og hva du kan gjøre for å unngå å havne i samme situasjon igjen. Untatt ulykker vokser de fleste akutte problemene frem over tid. De fleste akutte problemene kan også forebygges.

Derfor anbefaler vi alle våre pasienter å komme på regelmessige kontroller og undersøkelser. Ved en undersøkelse kan man finne tegn til sykdom når problemene er små. Behandler man de allerede da kan man forhindre eller stanse sykdomsutvikling. Ved å investere i regelmessige kontroller vil du også investere i din allmenne helse, øke din livskvalitet og få mindre behandlingsbehov på sikt.

Kan jeg utsette en akutt time?

Har du vondt er det best å se til det så snart som mulig. Ved å utsette en akutt time, utsetter du ikke bare problemet, men også løsningen. Ved å utsette akuttbehandling risikerer du også at smerten og behandlingsbehovet øker over tid.

Koster tannlegevakt ekstra?

Se våre priser for enhver gjeldende priser. Vi tar ikke ekstra betalt for akuttbehandling, men vi ser det som en service til våre pasienter – både nye og faste. I noen tilfeller kan man få deler av akuttbehandlingen dekket av Helfo. Et eksempel på når Helfo gir stønad er ved traume eller yrkesskade. Har du rett til stønad fra NAV, anbefaler vi deg å ta kontakt med din kontaktperson hvis de dekker en del av/hele behandlingen.

Bestill akutt time idag!

Våre tannleger har lang erfaring med akutt tannbehandling. De tar hensyn til tannlegeskrekk og vil hjelpe deg til å bli smertefri. Eventuell videre behandlingbehov diskuteres i fred og ro når du er smertefri.

Du kan eller bestille time på nett eller ringe oss på telefon 22 42 04 16.
Orbdent.no er en del av konsernet Orbdent AS som eier flere klinikker i Oslo, herunder Oslo Tannlegesenter og Torshov Tannlegesenter.

Del gjerne i sosiale medier
TwitterFacebookWhatsAppLinkedInPin It

Bestill akutt undersøkelse

Du får:

  • Et raskt svar på hva slags problemstilling du står overfor.
  • Smertelindring.
  • Gratis kostnadsoverslag for videre behandling.
  • Avhengig av tid og problemstilling, kan det utføres mindre akutt-behandlinger der og da. Dersom tidkrevende/spesialist-behandling er nødvendig, vil tannlegen gi deg forslag til oppfølgingstime snarest mulig etter undersøkelsen.

1Velg behandler (valgfritt)

Velg ønsket behandler i listen
Listen viser alle behandlere som utfører den valgte behandlingen.

2Velg dato og tidspunkt

Finner du ikke et passende tidspunkt, kan vi alltid hjelpe dersom du ringer oss på 22 42 04 16. Vi har også drop-in.

3Bekreft ditt valg

Behandling
Behandler
Dato
Tidspunkt
Gyldig kampanjekode
Kampanjekoden du har angitt er ikke kjent for oss.
Kampanjekoden kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud på klinikken.
Velg metode for registrering
VippsLogg inn med VippsDu blir ikke belastet pengerBank ID mobilBankID med kodebrikkeMed koder fra banken dinBank ID mobilBankID på mobilMed sikker legitimasjon på mobil
Bank ID mobilManuell registreringFyll inn skjema
Fødselsnummer
Fødselsnummer mangler eller er ikke korrekt fyllt ut
Telefonnummer
Telefonnummer mangler eller er ikke korrekt fyllt ut (husk landskode f.e.k.s +47)
E-post
Du må godkjenne vilkåren
Fortsett
Bekreft din bestilling ved å fylle i koden du har mottatt på SMS
Gyldig SMS-kode mangler (4 siffer)
Din SMS-kode er ugyldig/ikke lenger gyldig
Registrer bestilling
Forfatter

Publisert
Unntaksfeil i serverscript. Vennligst last inn siden på nytt!
Du har ingen internettforbindelse. Logg deg inn på nett og last inn siden på nytt!
Et unntaksfeil har intruffet. Vennligst last inn siden på nytt!