Tannlege sentralt i OsloFinn oss her
Sentralt i Oslo SentrumØvre Slottsgate 18-20
0157 Oslo
Veibeskrivelse finner du herKart på Google Maps
Enkelt å kontakte ossAkutt tlf: 40 54 40 57
Tlf: 22 42 04 16
E-post: oslo@orbdent.comÅpningstiderMan til tors 08 – 20
Fredager 08 – 18
Online timebestillingBestill dine timer direkte i vår online timebooking på under 10 sekunder!
Finn ledige timer her
Populære søk...............
Tannbleking inkl. undersøkelse (kampanje)
Tannbleking inkl. undersøkelse (kampanje)
90 min
kr2.990 (kr 5.100)
Komplett undersøkelse Basis
Komplett undersøkelse Basis
50 min
kr1.090 (kr 1.490)
Akutt undersøkelse
Akutt undersøkelse
ca 40 min
kr 790
Tannspa – Rent & pent smil
Tannspa – Rent & pent smil
40 min
kr990 (kr 1.089)
Behandlinger

Vi tilbyr all tannbehandling, inklusiv kronisk smertebehandling, snorkebehandling og tannbeskytter for deg som utøver ekstremsport.

Her i Orbdent Oslo tilbyr vi de fleste typer tannrelaterte behandlinger. Både ordinære og mer avanserte. Vi er opptatt av å lytte til deg og dine ønsker og behov. Behandlingen skal være smertefri og føles trygg for deg.

Del gjerne i sosiale medier
TwitterFacebookWhatsAppLinkedInPin It

Uansett hvilken behandling du trenger, ligger det forebyggende som grunnlag for alt vi gjør. Det er viktig for oss at begge parter forstår hvorfor det har blitt som det har blitt (hva er grunnen til problemene?) og sammen finner verktøy for å forebygge problemene slik at de ikke oppstår på nytt. Det er derfor vi alltid begynner med en grundig undersøkelse og forebygging.

Behandling av munn og tenner

På sidene her forklarer vi nærmere om ordinære tannbehandlinger, som fylling, rotfylling, tanntrekking, krone og bro. Vi går også gjennom mer avanserte behandlinger som tannimplantat, tannregulering og tannkirurgi. Vi har i tillegg beskrevet flere behandlinger vi utfører. Dersom du savner informasjon om en behandling, gi oss gjerne beskjed!

tannbehandling av mann

All tannbehandling begynner med en undersøkelse.

Når det gjelder hvilken type behandling som er best, hvilke priser som gjelder, om du har tannlegeskrekk eller bare ønsker mer informasjon, ta kontakt med oss. Da kan du stille spørsmål og få mer forståelse for hva behandlingen og prosessen innebærer. 

Behandling av kronisk smerte

Mange som har kronisk smerte i ansikt eller nakke, har fordel av å bli utredet av en tannlege med spesialkompetanse innen dette området. Det er mange som ikke vet at årsaken til spenningshodepine kan ligge i tennene og bittet. Ofte kan bittfeil eller kjeveleddslidelser påvirke både hode og nakke. Konsulter oss for å vite om plagene dine kommer fra tenner eller kjeveledd. Vi tilbyr ulike typer kronisk smertebehandlinger.

Behandling av snorking

Snorking er ofte et større problem for den som sover ved siden av, enn den som snorker. Ofte merker ikke den som snorker det selv. Det de derimot merker er at de sliter med dagtrøtthet. Dette kan være et tegn på søvnapné. Søvnapné er regelmessig pustestans gjennom natten. Ved alvorlig søvnapné får ikke hjertet nok oksygen og blir unødvendig belastet. Det er ikke alle som vet at snorking og lett søvnapné kan behandles med gode resultater hos tannlegen. Pasienter forteller om vellykkede behandlinger hvor de får mer energi og sover bedre. Les mer om snorkebehandling her.

Behandling av snorking

Snorking forstyrrer søvnkvaliteten hos deg og din partner.

Tannbeskytter

Tannbeskytter, sportskinne, er en viktig beskyttelse for å sikre at tenner og omkringliggende vev ikke blir skadet i nærkontaktsporter. Tannbeskytter hos tannlegen er spesialdesignet etter dine tenner, dine behov og sporten du utover. Det finnes flere ulike typer av sportskinner, les mer om tannbeskytter her.

Tverrfaglig samarbeid

Vi setter stor pris på tverrfaglig samarbeid. Det er viktig for oss å alltid kunne tilby våre pasienter det aller beste for dem. Derfor samarbeider vi tett med spesialister innen tannhelse, men også med leger, psykologer, fysioterapeuter og ernæringsfysiologer.

tannbehandling er viktig for hele kroppen

Tannhelsepersonell kan oppdage tegn til allmennsykdommer i munnen.

Ring oss for mer informasjon 22 42 04 16. Du kan også bestille time på nett.

Forfatter

Publisert
Unntaksfeil i serverscript. Vennligst last inn siden på nytt!
Du har ingen internettforbindelse. Logg deg inn på nett og last inn siden på nytt!
Et unntaksfeil har intruffet. Vennligst last inn siden på nytt!