Tannlege sentralt i OsloFinn oss her
Sentralt i Oslo SentrumØvre Slottsgate 18-20
0157 Oslo
Veibeskrivelse finner du herKart på Google Maps
Enkelt å kontakte ossAkutt tlf: 40 54 40 57
Tlf: 22 42 04 16
E-post: oslo@orbdent.comÅpningstiderMan til tors 08 – 20
Fredager 08 – 18
Online timebestillingBestill dine timer direkte i vår online timebooking på under 10 sekunder!
Finn ledige timer her
Populære søk...............
Komplett undersøkelse Basis
Komplett undersøkelse Basis
50 min
kr820 (kr 1.090)
Akutt undersøkelse
Akutt undersøkelse
ca 40 min
kr 790
Tannspa – Rent & pent smil
Tannspa – Rent & pent smil
30 min
kr990 (kr 1.089)

Populære spørsmål

Kan du få beroligende eller narkose hos tannlegen?

Dersom bedøvelsen ikke gjør deg smertefri, eller om du har en så sterk tannlegeskrekk at du ikke klarer gjennomføre behandling, kan du få full narkose og sedasjon (beroligende midler). Tannlegen vil hele tiden hensynta din helsesituasjon og dine ønsker for å sikre en trygg og behagelig opplevelse.

Hva er behandlingstiden og prognosen?

Behandlingen skreddersys for å imøtekomme hver pasients unike behov. Avhengig av pasientens individuelle situasjon og eventuell nødvendig beintransplantasjon er vanligvis implantatbehandlingen fullført på 3-7 måneder. Med våre tannlegers faglige dyktighet og dedikerte omsorg kan du glede deg til et nytt smil på kort tid. Ventingen er garantert verdt resultatet.

Har dere tannleger med ekspertise i tannlegeskrekk?

Våre erfarne og empatiske tannleger forstår at det tar tid å bygge tillit mellom pasient og behandler. Vi bruker forskningsbaserte metoder der målet er å lindre angsten i ditt eget tempo slik at du føler deg trygg og ivaretatt. Dermed kan du klare å gjennomføre tannbehandlingene som er viktige for helsen din.

Hvordan behandles tannlegeskrekk?

Det finnes flere tilnærminger som alene eller sammen kan kurere deg for tannlegeskrekk:

  • Åpen kommunikasjon: Snakk ærlig med tannlegen om dine bekymringer.
  • Gradvis eksponering: Start med enkle tannbehandlinger for å bygge tillit.
  • Sedasjon: For alvorlig skrekk kan medisinering hjelpe deg å slappe av.
  • Profesjonell hjelp: Vurder terapi for dypere angstbehandling.
  • Regelmessige besøk: Hyppige tannlegebesøk kan forebygge større problemer.

La våre forståelsesfulle tannleger tilpasse behandlingen til dine behov. Overvinn tannlegeskrekken og ivareta munnhelsen din.

Finnes det ulike nivåer av tannlegeskrekk?

Tannlegeskrekk oppleves ulikt fra person til person. Det kan dreie seg om ulike grader av ubehag som går fra frykt, angst til virkelig fobi (odontofobi). Pasienter med odontofobi oppsøker ikke tannlegen i det hele tatt, inntil uutholdelige smerter tvinger dem til tannlegen. Ta testen vår og finn ut om du har tannlegeskrekk.

Hvorfor har mange tannlegeskrekk?

Mange har tannlegeskrekk, og her er noen av de vanligste årsakene:

  • Tidligere traumatiske og smertefulle opplevelser
  • Frykt for smerte og det ukjente
  • Dårlig kommunikasjon mellom pasienten og tannlegen
  • Skam eller flauhet
  • Generell angstlidelse

Tannlegene våre vil tilpasse behandlingen for å imøtekomme dine spesielle behov og på den måten redusere angsten du føler.

Hva er tannlegeskrekk?

Tannlegeskrekk er en intens og vedvarende angst for tannleger og tannbehandlinger. Dette kan føre til unngåelse av tannlegebesøk, dårlig munnhelse og fysiske symptomer som hjertebank og kvalme. Årsakene kan variere, men det er viktig å vite at det finnes måter å håndtere denne frykten på, som inkluderer åpen kommunikasjon med tannlegen, eksponeringsterapi og beroligende midler. La oss hjelpe deg til å overvinne tannlegeskrekken slik at du kan opprettholde god munnhelse og smile trygt igjen.

Er det lurt å få tannimplantat til lavere pris i utlandet?

Implantatbehandlinger kan virke fristende rimelige i utlandet sammenlignet med norske priser. Hvis behandlingen imidlertid går galt, har du ikke rett til Norsk pasientskadeerstatning på behandling utført i utlandet. Hos oss er du godt forsikret gjennom Norsk pasientskadeerstatning slik at du får den hjelpen du trenger hvis uventede komplikasjoner skulle oppstå. Vi investerer i materialer av høyeste kvalitet og gir deg regelmessig oppfølging for å sikre et varig vellykket resultat for ditt tannimplantat. Velg kvalitet og trygghet for ditt smil med oss.

Hvor lenge varer et tannimplantat?

Gjennomsnittlig levetid for et tannimplantat er 10-30 år, og avhengig av når du får implantatet, kan det vare ut livet ditt. Ingen annen tannerstatning varer så lenge. Du må imidlertid ta vare på tannimplantatet ditt gjennom god tannpleie og unngå røyking. Dette bidrar til å vedlikeholde implantatet slik at du kan glede deg over ditt flotte smil i lang tid fremover.

Er komplikasjoner vanlig?

Prognosen for implantatbehandling er svært god, og risikoen for fremtidige problemer er minimal. Kun ca 5-10 % av implantatbehandling anslås å mislykkes. Vedlikeholdet av implantatet er nøkkelen til langvarig suksess, og dette inkluderer god munnhygiene og regelmessige tannlegebesøk. Våre dedikerte tannleger gir deg et strålende og bekymringsfritt smil.

Gjør det vondt å sette inn tannimplantat?

Med lokalbedøvelse lover vi deg smertefri behandling. I de første dagene etter tannimplantatet kan det oppstå litt hevelse og ømhet, men alvorlige og omfattende komplikasjoner er svært sjeldne. Din implantattannlege sikrer deg en trygg prosess mot ditt nye smil.

Kan du få ny tann på dagen?

Vi kan tilby «nye tenner på dagen». Dette er en avansert prosess som forutsetter svært god planlegging og at du har et utgangspunkt som er egnet for en vellykket behandling.
Med vårt engasjerte team og moderne behandlingsmetoder kan du se frem til å gjenoppdage ditt smil og glede deg over umiddelbare forbedringer.

Hva er behandlingstiden og prognosen?

Behandlingen skreddersys for å imøtekomme hver pasients unike behov. Avhengig av pasientens individuelle situasjon og eventuell nødvendig beintransplantasjon er vanligvis implantatbehandlingen fullført på 3-7 måneder. Med våre tannlegers faglige dyktighet og dedikerte omsorg kan du glede deg til et nytt smil på kort tid. Ventingen er garantert verdt resultatet.

Hva er Invisalign tannregulering?

Invisalign-behandling er den moderne måten å rette opp tenner gjennom at du bruker en serie med gjennomsiktige, avtagbare skinner. Du kan fremdeles leve og nyte maten din som normalt, samtidig som tennene nærmer seg drømmesmilet på en diskré og komfortabel måte.

Kan alle tannleger tilby Invisalign?

Ikke alle tannleger er sertifisert til å utføre denne behandlingen. Våre Invisalign-tannleger på Orbdent Oslo er grundig opplært og sertifisert av produsenten. Velg kompetanse og kvalitet når du ønsker ditt Invisalign-smil!

Forfatter

Publisert
Unntaksfeil i serverscript. Vennligst last inn siden på nytt!
Du har ingen internettforbindelse. Logg deg inn på nett og last inn siden på nytt!
Et unntaksfeil har intruffet. Vennligst last inn siden på nytt!